מדעי המחשב

תואר במדעי המחשב – (.B.Sc) – תוכנית לימודים

מסלולים לתואר ראשון במדעי המחשב

המכללה האקדמית תל אביב יפו, המציעה לימודי תואר ראשון וכן לימודי תואר שני במגוון של תחומים שונים, מזמינה אתכם לבחור במסלול ייחודי, הכולל מבחר של התמחויות שונות בתחום מדעי המחשב. לימודים אלה כוללים קורסי חובה וקורסי בחירה יישומיים ותיאורטיים כאחד.

השילוב הייחודי הזה של קורסים תיאורטיים ומעשיים ברמה גבוהה, הקיים בבית הספר למדעי המחשב באקדמית, מאפשר לסטודנטים להשתלב בהצלחה בשוק העבודה, או לבחור להמשיך במסלול של לימודים לתארים גבוהים.

ניתן ללמוד את הלימודים במסלול רגיל של לימודי יום, או לבחור בתכנית מעוף הכוללת מסלול לימודים דו יומי המתאים לאנשים עובדים או לבוגרי היחידות הטכנולוגיות בצבא הזכאים לפטורים חלקיים על סמך לימודיהם בצבא.

במסגרת לימודי התואר הראשון במדעי המחשב ניתן לבחור באחת מתוך ההתמחויות הבאות:

התמחות בניהול וכלכלה

תכנית זו, המעניקה תואר .B.Sc, מתמקדת בניהול עסקי וניהול בתחום המחשבים. התכנית מכשירה את בוגריה לעבודה בתחום פיתוח וניהול פרויקטי תוכנה ומערכות מחשב.

התמחות בהנדסת תוכנה ומערכות

תכנית ייחודית זו, המעניקה תואר .B.Sc, מתמקדת בכל השיטות ובפרקטיקה הנדרשת על מנת להתמודד עם התפתחותן המואצת של המערכות הטכנולוגיות השונות. תכנית זו מאפשרת להשתלב, בתום תקופת הלימודים, בתעשיות התוכנה, הקיימות בשוק.

התמחות בתקשורת ובאינטרנט

מסלול .B.Sc לימודי זה חושף את הסטודנטים לשיטות מחקר ופיתוח בתחום התקשורת. הוא מתמקד בתחום רשתות תקשורת וכולל מחקר פעיל בתחום.

המכללה האקדמית תל אביב יפו פותחת שעריה בפני המעוניינים בלימודי תואר ראשון במדעי המחשב, ומציעה צוות מרצים מקצועי ומיומן, ציוד ברמה גבוהה ואווירת לימודים מאתגרת ונעימה.

תואר במדעי המחשב – (.B.Sc) – תוכנית לימודים

מסלולים לתואר ראשון במדעי המחשב

במסגרת לימודי התואר הראשון במדעי המחשב ניתן לבחור באחת מתוך ההתמחויות הבאות:

התמחות בניהול וכלכלה

התמחות בהנדסת תוכנה ומערכות